Doğal TercihDoğal TercihDoğal Tercih

Balen Jojoba Yağı 20 ML

36.00TL

Vergi dahildir. Kargo ödeme sayfasında hesaplanır.
Tükendi

american expressmaestromastervisa
Jojoba yağı sabit kozmetik bir yağ olup soğuk press yöntemiyle elde edilmektedir. Kozmetik sektöründe en fazla kullanım alanı bulan yağlardan biridir. Jojoba yağı uçucu yağları seyrelmek amacıyla, masaj yağı olarak veya dermatolojik karışımların hazırlanmasında kullanılır. Nemlendiricidir ve güneş koruyucu özelliği vardır. Cildi nemlendirir besler emilimi çok hızlıdır. Makyaj temizlemek için kullanılabilir. Saçları nemlendirir, saç derisi problemlerinde, saç kırılmalarında, kepeği önlemede yardımcıdır. Kütikül kaldırıcı , manikür sökücü, tırnak sertleştirici, dudak nemlendirici ve kırışıklık giderici özelliktedir.
    Pazar,Pazartesi,Salı,Çarşamba,Perşembe,Cuma,Cumartesi
    Ocak,Şubat,Mart,Nisan,Mayıs,Haziran,Temmuz,Ağustos,Eylül,Ekim,Kasım,Aralık
    Stoklar azalıyor. En fazla [max] adet ürün mevcut.
    İstek listesine ekleİstek listesinde araİstek listesinden çıkar
    Alışveriş sepeti

    Sepetiniz boş.

    Return To Shop

    Başka bir not ekle Sipariş Notunu Düzenle
    Kargo Ücretini Tahmin Et
    Hediye Çeki Ekle

    Kargo Ücretini Tahmin Et

    Hediye Çeki Ekle

    Kupon kodu ödeme sayfasında kullanılacaktır.

    Balen Jojoba Yağı 20 ML

    36.00TL